субота, 06. јануар 2018.

Моје писмо Патријарху

Моје писмо Патријарху, поделите и пошаљите га у Патријаршију, само да дође до његових очију...

"Његовој Светости Патријаху српском Господину Иринеју

Ваша Светости,

Обраћам Вам се са молбом да ме благословите и примите на разговор.

Наиме, овлашћено сам лице испред неколико удружења ратних ветерана, ратних војних инвалида, породица погинилих бораца, као и полицијских ратних ветерана. Код нас се на основу потребе сећања и поштовања погинулих и живих ратника, родила идеја да имамо дан ратних ветерана, када би се ово друштво сетило погинулих, а живима указало најосновније људско поштовање. Идеја за сам дан и датум обележавања је без икакве двојбе, Видовдан. Знајући да наша Црква тада даје помен свим погинулим ратницима од Косовског боја до данашњих дана, као и да је Видовдан стара војничка слава, нама живим ратницима то је био једини логични избор.

Ове године смо се самостално, без икакве и ичије политике, у Чачку на Видовдан организовали и обележили тај дан, наглашавајући једину припадност Отаџбини и народу који смо бранили. За тај дан добили смо благослов од Владике Жичког Г. Јустина, коме смо се на време обратили. Тада смо саставили и званичан документ, захтев надлежном министарству, да се дан ветерана на Видовдан уведе у календар државних празника, са јасном паролом која гласи: "Мртве не заборавите, живе поштујте"

Политичари који су на надлежним функцијама чули су за ову идеју, и сада покрећу иницијативу да се дан ветерана обележава, али по њиховим одлукама а не нашим жељама. Чињеница је су већ одлучили да тај дан буде 4. децембра. Самим тим показали су да за нашу идеју и жељу немају слуха, колико год да је то за нас неприхватљиво. Ово је само један у низу безбројних негативних ставова према нама, од стране надлежних политичара, којим се наставља вишегодишњи неправедни однос према целој борачкој популацији ратова деведесетих година прошлог века.

Стога, овом приликом молим за помоћ, подршку.

Благословите и опростите.

Ратни ветеран са Кошара, Ненад Станић.

Тел: 0612363509"

"Дан Ветерана - Видовдан"

2 коментара:

 1. ЛЕПО И КУЛТУРНО...

  ОдговориИзбриши
 2. Поздрав и Добродошли у Сунсхине Финанциал Гроуп Инц.

  Ми смо сертификована, ауторитативна, легитимна и акредитована кредитна компанија (Легал Рег Нумбер: 2005/078808/23). Пружамо финансијску помоћ свима којима је хитно потребна кредит. Нудимо све врсте кредита, личних кредита или комерцијалних кредита, а можемо Вам понудити и кредит за покретање пројекта или куповину куће или аутомобила.

  Ако вам је било тешко добити зајам од власништва од ваших локалних банака и других финансијских института, не брините више због тога што Сунсхине Финанциал Гроуп Инц има вашу лому када је у питању кредитирање широм свијета.

  КЉУЧНЕ ПРЕДНОСТИ:

  - Примите било када, било гдје.
  - Примите готовину мање од 24 сата
  - Задужити до 20 милиона евра
  - Нема скривених оптужби.
  - Ниска каматна стопа од 3%
  - Добијате шансу да бисте изабрали датум отплате, било недељно, месечно или годишње у трајању од 1-30 година.
  - Такође нудимо и сигурне и неосигуране кредите

  Посредници / консултанти / брокери су добродошли да доведу своје клијенте и 100% су заштићени. Са потпуним повјерењем, радит ћемо заједно за предности свих укључених страна.

  Ако вам је потребан хитан кредит у року од 24 сата, љубазно нам пишите за више информација путем емаил адресе Испод.

  Е-маил: (sunshine_fginc@outlook.com)
  Емаил: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  ВхатсАпп: +447903159998

  Топли поздрав
  Сусан Бенсон (виши менаџер кредита)

  ОдговориИзбриши