четвртак, 27. јун 2013.

Бајк рок мисија: Увек уз браћу

Бајк рок мировна мисија 2013: Увек уз браћу, подршка Србима на Космету!


Бајкерски караван кренуће, дан после Видовдана, у суботу 29. јуна 2013.године пут Косова и Метохије у још једну, сада већ традиционалну хуманитарно-културну “Бајк рок мисију” у оквиру које ће се у Косовској Митровици одржати рок концерт.

Окупљање бајкера почиње око 09.00 часова испред Дома Народне скупштине Републике Србије, а полазак је предвиђен око 10.00 часова. Очекује се долазак великог броја бајкера из свих делова Србије, земаља у окружењу, али и из Пољске и Русије.

Акција је хуманитарног карактера, а има за циљ пружање подршке Србима на Космету који живе у изузетно тешким условима.

Обезбеђени су смештај и храна за све учеснике, као и гориво које спонзорише једна од нафтних компанија (НИС) која успешно послује у Србији.

Осим што има људски и хуманитарни карактер “Бајк рок мисија” представља највећи рок фестивал у земљи и окружењу. Треба поменути да су до сада на заједничком путу с бајкерима била највећа имена српске и еx-YУ рок сцене, Рибља Чорба, YУ Група, Ђорђе Давид, Дадо Топић, Алиса, Партибрејкерси, Краљевски Апартман, Владо Георгиев, Слађана Милошевић, Празан Простор, Ритам Нереда и многи други.

Долазак у Косовску Митровицу очекује се око 18.00 часова, а срдачан дочек какав бајкери ретко где могу доживети не може се описати.

Ове године наступиће Рибља Чорба, YУ група и Деспот, а почетак концерта је предвиђен за 19.00 часова.

Нема коментара:

Постави коментар