уторак, 25. септембар 2012.

Ветерани ЉУДОЖДЕРИ?!?

Одбрани нашу част Мајко Србијо као што смо ми бранили твоју…

ФБ Вук Поповић
25.09.2012.

Размишљам… Дочекали су ветерани свашта од своје рођене државе али да их у јавним ТВ емисијама представљају као ЉУДОЖДЕРЕ, то се још није никад десило. TV Happy је у емисију довела психички оболелог човека који је причао како “је на ратишту јео лешеве аи и живо месо”.

Не знам… Ако постоји закон у овој нашој држави требало би моментално да се похапсе и водитељ и руководство ове телевизије. Прво због вређања части и достојанства овог несрећника јер и он је људско биће, па и болестан… злоупотребе његове болести у медијске сврхе, вређања части и достојанства људи који су бранили своју земљу Србију и њен народ. А на образ и част онима који су аплаудирали у публици… Да ли су српски ветерани ово заслужили?

Србијо! Бранили смо те – одбрани ти сад нас, своју децу! Не дај да нас сатанизују више, јер, не дај Боже, опет ћемо ти затребати.

Ако дође до некад неког рата, да ли ће те бранити та публика која се смеје оболелом човеку који пред камерама једе живе жабе?

Да ли ће те бранити гдин. водитељ који је све то смислио?

Мислим да неће… А мислим да неће моћи да те бране твоја деца која су те до сад бранила јер си пљунула на њих као на људе. Ми никада нисмо ишли против тебе нити твојих интереса, многи су погинули, многи су остали инвалиди за твоју Слободу, Славу, Част. И ником није жао. Тако је морало да буде јер ми те волимо, ми смо твоји синови. Али ћес нас убити дозвољавањем ове медијске пропаганде која од нас прави људождере, дебиле и дегенерике… Када ти затребамо, позваћеш нас, као и увек. Али ко ће се одзвати твоме позиву??? Да ли ћеш тражити одбрану од “људождера, болесника монструма”???

Одбрани нашу част Мајко као што смо ми бранили твоју. Одбрани и не дај да нас медијски из дана у дан линчују, јер сутра ћемо ми опет бранити Твоју част…. ако нешто остане од нас, због сатанизације на коју Ти, Мајко, упорно жмуриш…




Блиц: Скандал на ТВ Хепи: После цртаћа, довели канибала да прича о укусу људског меса.

Господине људождере, каквог је укуса људско месо? пита водитељ. “Деликатес!”, одговара гост и објашњава да је на ратишту јео лешеве, али и “фришке људе”. Овај бизаран и узнемирујућ садржај емитован је у четвртак увече, у 23 сата, на ТВ “Хепи”.
У емисији “Луда кућа”, пред публиком која се час згражавала, а час раздрагано аплаудирала, водитељ Дејан Станковић захтевао је од госта да до детаља описује како, када, и колико пута је јео људско месо, али и да пред камерама прогута живу жабу.

Човек ког су представили као “првог српског канибала” рекао је да има психичке проблеме, због чега је пензионисан пре 12 година. Врхунац бизарности десио се када је у ову емисију, иначе забавног типа, доведен и канибалов комшија, који је испричао да је овај хтео да му поједе руку.

У Републичкој радиодифузној агенцији су нам рекли да снимак спорне емисије још нису прегледали, али да ће служба за надзор и анализу то учинити по хитном поступку.

- Да ли ћемо реаговати и какве су евентуалне санкције знаћете чим прегледамо снимак, најкасније до понедељка - рекао је Предраг Ђокић, задужен за односе с јавношћу.

На питање да ли осећају одговорност због садржаја који су емитовали и очекују ли казну од РРА, надлежни у ТВ “Хепи” послали су нам опширно писмо у којем негирају да је гост емисије причао да је јео људско месо, већ је наводно “правио шале на рачун канибализма”.

- Емисија је емитована после 23 сата, не очекујемо казну РРА. Верујемо да ће након прегледа емисије бити јасно да нема бизарног, а посебно не узнемиравајуцег садржаја. Јасно је било да је емисија шаљива, они који су били у публици тако су је и прихватили - сматрају у ТВ “Хепи”.

1 коментар:

  1. Без обзира да ли је овај несрећник био у неком рату или не, смисао ових гнусности је, понизити и исмејати ратне ветеране, укратко сатанизовати их као најодвратнији слој друштва у Србији.
    Најгоре од свега је што у већини случајева сваки облик деградације наших ратника и успева. Може се поставити само једно питање, има ли у Србији РОДОЉУБА?

    ОдговориИзбриши