среда, 17. април 2013.

Испоручена помоћ ратном војном инвалиду Душку Пејаку и малој Каролини са Космета

Испоручена помоћ ратном војном инвалиду Душку Пејаку и малој Каролини са Космета
среда, 17 април 2013 11:07

У суботу, 13.4, активисти Српског друштва Задужбина боравили су у Србији са циљем испоруке помоћи ратном војном инвалиду Душку Пејаку, родом Мостарцу, са пребивалиштем у Краљеву, и малој Каролини, девојчици из села Беревце крај Штрпца, која је погрешним дијагнозама доктора остала без слуха.

Две тешке приче, приче људи који су прошли кроз многе патње и које се нажалост не завршавају ни дан данас, али које дају наду и веру у боље сутра, јер људи које смо обишли су стварно нешто посебно и у дружењу са њима научили смо у пракси "како се на муци познају јунаци".



Искористићемо ову прилику да апелујемо на људе који воде нашу Србију да не дозволе себи да забораве оне који су нам дали слободу, као ни нашу децу, јер је то наша будућност!





Захваљујемо се нашим приложницима, без којих ова скромна акција не би успела, посебно једној фирми из Београда, пријатељима нашег друштва као и нашој браћи из Салцбурга. Нашем ратном војном инвалиду смо испоручили новчану помоћ у висини 310 €, а родитељима мале Каролине новчану помоћ у висини 190 €.



Српско друштво ЗАДУЖБИНА http://www.sd-zaduzbina.com/izveshta-i/isporuchena-pomo-ratnom-vo-nom-invalidu-i-devo-chitsi-sa-kosmeta.html

Нема коментара:

Постави коментар