уторак, 13. децембар 2011.

Пакао Србских Јунака



Србски Јунаци,припадници Војске и Полиције, који су 1998. и 1999. годину провели у реону Карауле Кошаре,дуж Србско-албанске границе,Косова и Метохије и имали среће да се врате живи, знају како изгледа ПАКАО. Многи од њих и данас „живе пакао“.

Они Србски јунаци, које је Господ Бог изабрао да својом крвљу залију Свету Косметску земљу, преко ратног пакла су стигли у Божији рај.Они су бранили Србију својим телима и молитвама пред Господом.
Молимо Господа да „оне“ који покушавају да још једном убију Србске јунаке,а са њима и Косово и Метохију, ОПОМЕНЕ, приведе на Свој суд, и „све“ који данас игноришу њихову борбу и жртву за Србију. ОПОМЕНИ Господе „оне“ који верују да за „њих“ на земљи нема одговорности.

На срећу Србије и наших Јуначких синова, постоји још један суд. Суд у коме нема „заштићених сведока“. Суд Господа Бога у чијој су пороти Пећка Патријаршија, Грачаница, Високи Дечани, Свети Архангели, Богородица Љевишка и све Србске Светиње,које су пуне душа оних који поклонише своја срца Светом Србском Срцу, КОСОВУ.
У Име Оца и Сина и Светога Духа Амин.

1 коментар:

  1. Анониман10. март 2012. 01:02

    Da bi pre svega usli u nesto bolje sutra, treba nam konstanta, a to je 4 deteta po porodici, uz drzavne premije za 4 dete. Ali avaj, danas nema sa ovom vlascu ni za jedno...namerno se to tako radi, podla borba...

    ОдговориИзбриши