субота, 22. октобар 2011.

Наш највећи проблем је ПОЛИТИКА!!!



Ово што је некада давно рекао Др.Арчибалд Рајс,важи и данас за ратне инвалиде,као и за осталу браћу по оружју,РАТНЕ ВЕТЕРАНЕ.


"Шта сте учинили за своје ратне инвалиде? Од свих земаља које су учествовале у рату ваша се најгоре односи према њима. Док неколико стотина ваших бивших министара, саможивих политичких професионалаца, који, у већини случајева, ништа нису учинили за отаџбину, већ обилато напунили џепове, сређује себи исплаћивање „пензија“ које вас коштају небројених милиона, инвалиди вам могу умирати од глади"


Ја као данашњи ратни ветеран мислим да је наш највећи проблем ПОЛИТИКА!!!

Што се тиче политике и политичара могу само рећи да смо ми њима свима конкуренција,и позицији и опозицији,а они су тога свесни и то добро.Мислим да нико не зна колико има ветеранских удружења у Србији.То је доказ велике подељености и неслоге,сами смо криви једним делом за то.А опет највећу тактику је одиграла стратегија завади па владај.Ми у суштини и не требамо да се бавимо политиком,него политика треба да се бави са нама.Ту је наш проблем,политика.Има много пречих,битнијих и светијих ствари и начина да остваримо мало поштованији статус у овој земљи за коју смо крварили,па нека то буде и Дан Ветерана,имамо сва права на то.Е ту би се ваљда показали ко смо и шта смо,да ли смо ми у ствари један народ,једна војска или нешто друго.

"Никаква је држава која не поштује своје ратнике. Никаква и јадна, и таква ће бити све док не исправи ту велику неправду. Не поштујући ветеране србске ратнике, држава не поштује ни свој народ ,а самим тим ништа и никога"

Ја само желим,што се тиче СВИХ политичара,да их подсетим да смо још ту,да нисмо отишли нигде.Не тражимо од њих ништа нити им шта дугујемо.А сви су се они већином показали и какав однос имају према нама.Политика СТОП,Православље и Србство НАПРЕД.Људи,молим вас пустите политику кумим вас Богом,дајмо мало више братске слоге.Могли би ми и тако,СЛОЖНО И БРАТСКИ,а не политика и ништа друго.Доста је вала било.

Уз Божију помоћ,за Славу и Част Србије и Србског народа.Живи били браћо ветерани,ЖИВЕЛА СРБИЈА.

Мишљење дао ратни ветеран Ненад Станић.

Нема коментара:

Постави коментар