петак, 27. мај 2011.

Геноцид над Србима у Босни - фотографије

Геноцид над Србима у Босни,за извор:пратите линк - http://real-bosnian-genocide.blogspot.com/

The REAL Srebrenica Massacre/ Srebrenica Genocide: 3,870 Serbian Civilians Murdered


Дан Ветерана

И да није било нас данашњих ветерана,а некадашњих ратника,да ли би оваква мученичка судбина задесила и "већину" Србског народа,или "можда не би"?!?

4 коментара:

 1. Анониман27. мај 2011. 20:08

  Mi koji znamo da smo bili žrtve genocida i da su nas naši heroji spasavali od ovakve sudbine, možemo jos samo međusobno da komuniciramo, ostali nas ne čuju i ne slušaju.. za njih Oluja nije genocidna, herojski je poslati avijaciju na civile koji beže... za njih Naser Orić nije ratni zlocinac...izgleda da je većini Srba mozak ispran ...pa amerikanci se trude već godinama i očigledno uspjevaju da manipulišu ljudima, istinom ...ALI NA GROBU ĆE IZNIKNUTI CVIJEĆE ZA DALEKO NEKO POKOLJENJE...ISTINU je moguće prikriti ali nemoguće sakriti....globalizacija stoji na lažima A BOG JE ISTINA...

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман31. мај 2011. 22:40

  SEME I PLEME VAM SE MUSLIMANSKO POTURCENO ZATRALO! NEK VIDI SVET STA STE SRBIMA RADILI...NASE HEROJE I GENERALE U HAG A VASI SE SLOBODNO SEPURE SRPSKOM BOSNOM!

  ZIVEO GENERAL RATKO MLADIC MEDJU NAMA UVEK!!!

  SRBIJA JE VECNA DOK SU JOJ DECA VERNA!

  ОдговориИзбриши
 3. OVAKO JE NEKAD BILO U BOSNI,DANAS JE NA KOSOVU A SUTRA MOGUCE PRED NASIM VRATIMA!OPASULJI SE NARODE SRBSKI,IDI U BOZIJI HRAM,POKAJ SE,MOLI BOGA ZA OPROSTAJ I ZA MIR BRACE PRAVOSLAVNE,A AKO ZATREBA MOLI BOGA DA TI DA SNAGE I HRABROSTI DA UZMES ORUZJE U SVOJE RUKE I BRANIS SRBSTVO I PRAVOSLAVLJE.JAKO SU LAZAREVE RECI KO NEDOSO NA KOSOVO....!NEZABORAVIMO I DA JE SVETI SRBSKI CAR REKAO:,,ZEMALJSKO JE ZA MALENA CARSTO A NEBESKO UVJEK I DOVJEKA,,;KAO I RECI SVETOG JUNAKA SRBSKOG MILOSA OBILICA ,,NIJE SRBIJA SAKA PIRINCA DA JE POKLJUCA SVAKA VRANA KOJA OVUDA PROLETI,,!TOLIKO OD MENE NEDOSTOJNOG MIROSLAVA DA NAPISEM OVE VELIKE RECI U NADI DA CEMO USPETI ODBRANITI SRBSKU ZEMLJU I SRBSKU BRACU!

  ОдговориИзбриши