уторак, 10. септембар 2013.

АМЕРИКАНЦИ ПОРУЧУЈУ : Незахвални Срби, бомбе 1999. су вам биле благослов а не казна!

ИЗВОР: ПРАВДА

ВАШИНГТОН-У ишчекивању напада САД према Сирији у Вашингтону као и у целој Америци све више јача расположење за војну акцију а самим тим су све гласнији и амерички „јастребови“ који све чешће пореде Сирију са Србијом. Тако су на Твитеру и Фејсбуку амерички војни ветерани указали да ће бомбе помоћи народу Сирије као што су 1999. биле благослов за српски народ!

Ветерани Балтимора, како су се потписали на друштвеној мрежи, сматрају да ће војна акција САД „спасити народ Сирије од диктатуре Башара ал Асада и напада на цивиле хемијским оружјем. Ветерани подсећју да су НАТО и САД пре 14 година бомбама „спасли народ Србије, мада Срби то ни дан-данас не желе да признају“.

-Да НАТО није 1999. године спровео акцију „Милосрдни анђео“ српски екстремисти би наставили са дивљањем по Косову и над Албанским становништвом и целу државу и народ довели у дугогодишњу изолацију. Овако, Србија је 14 година после НАТО интервенције демократска држава, али то српски народ, међу којима је било и цивилних жртава и то грешком, не жели још да призна. Исти је случај и са Сиријом, интервенција САД биће у циљу добра а не зла према сиријском народу али и целокупном светском миру, сматрају ратни војни ветерани Сједињених америчких држава.

1 коментар: