уторак, 23. септембар 2014.

Нови добровољци се прикључили француско-српској јединици!

НОВОРУСИЈА- Француско-српска јединица која је формирана овог месеца са мотивом очувања срспко-француског пријатељства у периоду два светска рата добила је нова појачања. Како кажу на званичној страници француске организације Уните Континентал нови добровољци из Србије и Француске су одмах по доласку примили наоружање и униформе. Како Правда сазнаје обука нових добровољаца се врши убразаним темпом. 
Francusko srpska jedinica 650x487 НОВОРУСИЈА: Нови добровољци се прикључили француско српској јединици!
Нови српски и француски добровољци у Новорусији
Новоформирана  француско-српска јединица добила је ново појачање. Ради се о првом таласу нових добровољаца који су се одазвали позиву за заједничку борбу Срба и Француза. Организације Уните Континентал објавила је прве нфотографије новопридошлих бораца, и како кажу ово је тек почетак јер очекују нове долазке.
Francusko srpska jedinica 1  650x353 НОВОРУСИЈА: Нови добровољци се прикључили француско српској јединици!
Нови добровољци пролазе обуку убрзаним темпом, међу добровољцима је и Радомич Почуча први са десне стране.
Нови добровољци из француско-српске бригаде су интегрисани под команду батаљона Призрак којим командује Алексеј Мозговој. У обуцу поред чалнова и оснивача јединице бивших војника у Авганистану Николе Перовића и Виктора Ленте учествују и новоруски инструктори. Како кажу у Уните Континентал обука се врши убрзаним темпом, а добровољци правазилазе све баријере са изузетном мотивацијом.  Између осталих у овој групи добровољаца се налази и познати српски новинар и ТВ водитељ Радомир Бата Почуча.
Правда.рс
"Дан Ветерана - Видовдан"

Нема коментара:

Постави коментар